Чистење, Хемиско Чистење и Одржување Хигиена Скопје

Сервис за чистење, чистење станови, чистење куќи, чистење канцеларии, хемиско чистење...

Јавете се на 076 643 765

Чистачка Скопје

Сервис за Чистење - Скопје

Ново: Се бараат хигиеничари за работа во странство.

Генерално чистење и тековно одржување на станови и куќи, тековно и генерално одржување на канцеларии, длабинско хемиско чистење на секаков вид тапациран ме6ел (душек, кревет, фотеља, тепих и слично...), чистење и тековно одржување на деловни, индустриски, угостителски, спортски и други видови о6јекти, машинско чистење и полирање на секаков вид подни површини (тврди и меки), хемиско чистење (автомо6или, авто6уси, детски седишта и колички), чистење на достапни и тешко достапни стаклени површини, чистење на тенди, чистење на натрешници, чистење на ролетни, дезинфекција, хигиена.

 • - Обучен и опремен персонал.
 • - Целосно приспособување со вашето работно време и вашите барања.
 • - Употреба на современи машини и квалитетни средства за чистење.
Чистење на деловен простор

Доколку имате потреба од чистење на домови, чистење на станови или чистачка, ние го имаме најдобиот сервис за чистење во Скопје и им помагаме на зафатените домаќинства да имаат чист дом.

Редовно чистење на Вашите деловни простории и канцеларии, што вклучува детално и квалитетно одржување на хигената (чистење) на дневно, неделно или месечно ниво, по претходен договор.

Сервис за Чистење, Чистење Куќи и Станови, Хемиско Чистење

Чистење на куќи и станови

Овој тип на услуга најчесто претставува генерално чистење со најсоверемени средства за чистење и дезинфекција и секако RAINBOW обработка која не е вклопена во цената од ценовникот, односно ви доаѓа гратис.

 • Чистење на спална соба и дневна соба:
 • Чистење на прашина на сите достапни површини
 • Чистење на сите огледала и стаклени површини
 • Чистење на сите подни површини
 • Чистење на бањата:
 • Темелно чистење и миење на тоалетот, тушот, кадата и мијалникот
 • Чистење на прашина на сите достапни површини
 • Чистење на сите огледала и стаклени површини
 • Чистење на сите подни површини
 • Чистење на кујна:
 • Чистење на прашина на сите достапни површини
 • Чистење на шпоретот, рерната и фрижидерот
 • Чистење на сите подни површини
 • Фрлање на ѓубрето
 1. Професионално континуирано чистење на деловни објекти
 2. Чистење на секакви видови на стакло
 3. Чистење на тенди, настрешници и ролетни
 4. Генералното чистење на ПВЦ тендите, настрешниците и ролетните го вршиме со најсовремено средство, кое не само што чисти туку и заштитува од прерано оштетување, а за достапноста немаме никакви проблеми благодарение на најсовремената опрема и машини кои ги поседуваме и стручно обучениот тим за работа на висина. Чистење на влезови

Сервис за чистење, чистење станови, чистење куќи, чистење канцеларии, хемиско чистење, компанија за чистење, професионален сервис за чистење, чистење теписони, чистење и миење, чистење деловни објекти, машинско чистење, рачно чистење, Генерално чистење и тековно одржување на станови и куќи, тековно и генерално одржување на канцеларии, длабинско хемиско чистење на секаков вид тапациран ме6ел (душек, кревет, фотеља, тепих и слично...), чистење и тековно одржување на деловни, индустриски, угостителски, спортски и други видови о6јекти, машинско чистење и полирање на секаков вид подни површини (тврди и меки), хемиско чистење (автомо6или, авто6уси, детски седишта и колички), чистење на достапни и тешко достапни стаклени површини, чистење на тенди, чистење на натрешници, чистење на ролетни, дезинфекција, хигиена